Industrivernutstyr

Du som er industrivernleder må påse at industrivernutstyret er tilpasset virksomhetens behov. Det er oversikten av uønskede hendelser som er styrende for hva dere trenger av industrivernutstyr. Dere må ha både personlig verneutstyr og fellesutstyr.

Industrivern.jpg

INDUSTRIVERNUTSTYR

Personlig verneutstyr

Alle som skal gå i innsats må ha personlig verneutstyr tilpasset de situasjonene de skal gå inn i. De fleste vil trenge hjelm, hansker og gode brannstøvler. Den som skal i mer krevende innsats mot brann, kjemikalier eller gass må ha spesialutstyr.

Verneutstyret skal være CE-merket.  

Førstehjelpsutstyr
Alle industrivernpliktige virksomheter vil ha behov for én eller flere bårer med tilhørende tepper. Øvrig førstehjelpsutstyr må i størst mulig grad tilpasses de skadene som man anser som relevante og vil variere fra virksomhet til virksomhet.

I industrivernpliktige virksomheter med maskiner, prosesser og produksjonsmidler som kan gi alvorlige personskader, må det anskaffes førstehjelpsutstyr ut over heftplaster og små kompresser. 

Brannslokningsutstyr
Alle industrivernpliktige virksomheter må minimum ha det brannslukningsutstyret som følger av brann- og eksplosjonslovgivningen.

For å begrense konsekvensene dersom det skulle inntreffe en alvorlig brann, vil det være behov for tyngre slokkeutstyr som slangemateriell, stråle- og grenrør og slokkemidler som vann og skum.

Annet utstyr
Alle i industrivernet bør ha hode- eller håndlykt. Øvrig industrivernutstyr må vurderes ut fra de kartlagte uønskede hendelsene og kan variere fra løfteputer, oppsamlingskar for kjemikalier til spesialbårer.

Forskrift om industrivern finner du HER.
  • GOD SERVICE
  • RASK LEVERING
  • HØYKVALITETS PRODUKTER

Sosiale medier

Her finner du våre sider på sosiale medier og epostadresse under. Vi håper du vil "like" oss på facebook for å holde deg oppdatert og motta informasjon og tilbud.

Takk!

Åpningstider er alle hverdager 08.00-16.00
Supporttjenesten er åpen alle hverdager 08.00-12.00 og 13.00-16.00

Alfa Brannvern AS 
Adresse: Strandveien 29 
Postnr/Sted: 3050 Mjøndalen
Tel: 40 48 96 44
Veibeskrivelse: Se kart. Her er også en tjeneste der du kan lage kjørerute, da får du ferdig kart for turen din til oss.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×