Om Alfa Brannvern AS

Logo_omoss.gif

Alfa Brannvern AS er et spesialfirma som selger og vedlikeholder brannteknisk utstyr. Med mer enn 30 års erfaring i bransjen og et godt etablert nettverk av produsenter, leverandører og samarbeidspartnere i ryggen - er vi et godt rustet team for deg.


Etablering

Alfa Brannvern AS ble etablert i april 2006 som et enkeltmannsforetak av Øystein Borgersen; med den gang allerede 15 års erfaring i bransjen. I november 2006 ble selskapet omdannet til et aksjeselskap.

Lokasjon
Vi flyttet inn i nye oppussede lokaler sentralt i Mjøndalen, oktober 2015. Vi har nå over 250 m2 med kontorer/lager, utstilling av utstyr og godkjent verksted (Rådet for vedlikehold av brannslokkemateriell).

Omsetning
Alfa Brannvern AS har en sunn og god økonomi. Vi har et klar mål om å doble omsetningen innen 3-5 år.


Tjenester

Vi tilbyr det meste av utstyr og tjenester som det er behov for i bedriftsmarkedet, brannvesenet og hos privatkunder. Ønsker du et team som kan hjelpe deg i fra start til mål er vi her for deg. Vi er sertifiserte i fra "Rådet for vedlikehold av brannslokkemateriell" for kontroll/dokumentasjon av håndslukkere og brannslanger. Har godkjent verksted for fylling og vedlikehold av alle typer håndslukkere.

Alfa Brannvern AS, som er et spesialfirma har lang kompetanse innen brannvern/-sikkerhet og kan tilby en serviceavtale som sikrer din trygghet. Kort fortalt går det ut på at du får besøk av våre fagfolk som sørger for at det nødvendige brannvernutstyret er i bygget og at dette alltid er klart til bruk.

Slogan
"Din sikkerhetspartner"

 

Velkommen til Alfa Brannvern AS 


  • GOD SERVICE
  • RASK LEVERING
  • HØYKVALITETS PRODUKTER

Sosiale medier

Her finner du våre sider på sosiale medier og epostadresse under. Vi håper du vil "like" oss på facebook for å holde deg oppdatert og motta informasjon og tilbud.

Takk!

Åpningstider er alle hverdager 08.00-16.00
Supporttjenesten er åpen alle hverdager 08.00-12.00 og 13.00-16.00

Alfa Brannvern AS 
Adresse: Strandveien 29 
Postnr/Sted: 3050 Mjøndalen
Tel: 40 48 96 44
Veibeskrivelse: Se kart. Her er også en tjeneste der du kan lage kjørerute, da får du ferdig kart for turen din til oss.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×