Skilting på arbeidsplassen

loven.gif

I Arbeidsmiljøloven og Internkontrollforskriften er arbeidsgiver ansvarlig for at sikkerheten i bedriften er ivaretatt til enhver tid. Alle våre serviceteknikere har stor kompetanse for å ta en helhetlig vurdering av sikkerheten i bedriften. Ta kontakt med oss for en gjennomgang av ditt bygg!

Sikkerhetsskilting på arbeidsplassen

SKILTING AV RØMNINGSVEIER, BRANNSLOKKINGSUTSTYR OG SIKKERHETSTUTSTYR
Varig sikkerhetsskilting skal brukes for å angi plassering og identifisering av brannslokkingsutstyr, manueller brannmeldere, førstehjelpsutstyr og sikker merking av rømningsveier. I henhold til ”Forskrift om sikkerhetsskilting og signalgivning på arbeidsplassen” kapittel 3 § 11.

Det er viktig at rømningsveien er tilstrekkelig merket og opplyst, og at merkingen er systematisk utført for å kunne lede personell ut av bygget på en rask og effektiv måte.

En avtale med ALFA BRANNVERN innebærer tilstrekkelig og korrekt skilting med riktig skilt i henhold til internasjonale krav. Fluoriserende/etterlysende skilt har begrenset levetid og må skiftes når lysstyrke og ladetid ikke lenger er tilfredsstillende.

ALFA BRANNVERN bruker markedets beste skiltprogrammer og leverandører som sikrer deg og din bedrift i mange år.

  • GOD SERVICE
  • RASK LEVERING
  • HØYKVALITETS PRODUKTER

Sosiale medier

Her finner du våre sider på sosiale medier og epostadresse under. Vi håper du vil "like" oss på facebook for å holde deg oppdatert og motta informasjon og tilbud.

Takk!

Åpningstider er alle hverdager 08.00-16.00
Supporttjenesten er åpen alle hverdager 08.00-12.00 og 13.00-16.00

Alfa Brannvern AS 
Adresse: Strandveien 29 
Postnr/Sted: 3050 Mjøndalen
Tel: 40 48 96 44
Veibeskrivelse: Se kart. Her er også en tjeneste der du kan lage kjørerute, da får du ferdig kart for turen din til oss.

Sidemeny

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×